Siste nytt - Tesfa - Hope

 Velkommen til Stiftelsen Tesfas hjemmesider!  

Animated textheadlineswords

Gå til innhold
Bilder fra Tesfa tur!
Takk!
Din støtte er viktig for oss!

Bankkonto:
3000 2438 093

VIPPS #508019


10. november 2019
Tekniker Olaf og kirurg Bjarte er på plass i Addis. Her har vi allerede vært en uke, og det har blitt flere store kreftoperasjoner på Bjarte sammen med Dr Daniel. Olaf fortsetter med vedlikehold og reparasjoner ved Black Lion.

27. oktober 2019
Tekniker Olaf og kirurg Bjarte er på plass i Soddo. Her har vi vært allerede en uke. Olaf har hatt større og mindre operasjoner - og er mest fornøyd med undersøkelsesbordet til dr Mark som han har reparert. Bjarte har deltatt i en operasjonsmaraton den siste uken der det har blitt utført over 50 operasjoner i generell kirurgi!

24. april 2019
Vi er nå vel hjemme etter 2,5 uker i Etiopia. En tur som ble litt i korteste laget, det er så mye å ta fatt i både i Soddo, Addis og andre steder. Denne gangen fortsatte vi kontakten vår med Soddo Christian Hospital der vi deltok i utdanning av leger til å bli kirurger og styrket vedlikeholdsarbeidet.

I Addis har vi nå tatt viktige skritt i innføring av kikkhullskirurgi. For første gang (etter det vi vet) er det gjort kikkhullskirurgi for endetarmskreft i Etiopia. Vi har gjort to slike operasjoner på Black Lion sykehuset. I tillegg er vi kommet i gang med støtte til St. Paul sykehuset.

Vi gleder oss til neste tur som planlegges til høsten.

21. april 2019
Tesfateamet er på plass i Addis og opererer denne uken mest på Black Lion. Vi har gjort to avanserte kikkhullskirurgiske operasjoner og dr Eivind har fått med seg to kolektomier, den ene sammen med dr Vegard på Addis Hiwot hospitalet. Siste nyhetsbrev er lagt ut!

13. april 2019
Tesfa teamet er nå vel framme i Soddo og har allerede vært her snart en uke. Denne helgen reiser Olaf, Eivind og Vegard til Arba Minch mens Bjarte er igjen og har vakt på sykehuset. Neste uke går turen til Addis Abeba. Reisebrev kommer her! og mer info er på Facebook siden vår. Takk til alle som følger oss på turen !
Over: Tesfateamet vår 2019 Vegard, Eivind, Bjarte og Olaf
Til venstre: Eivind og Bjarte fjerner et bryst med stor kreftsvulst sammen med dr Meheret.

25. mars 2019
Lørdag 6. april reiser legene Vegard August Ottosen, Eivind Langerød Søby og Bjarte Tidemann Andersen til Etiopia. Alle er fra Sykehuset Østfold. Sammen med dem reiser som vanlig, tekniker Olaf Raundalen. Vi ser fram til en flott tur!
Denne gangen skal Tesfa teamet besøke sykehuset Soddo Christian Hospital i Soddo, Wolayta, og Black Lion i Addis. Det blir nok også tid til ett besøk hos St. Paul Millenium Hospital.

Reisebrev kommer etterhvert på nettsiden og Facebook.


Etiopisk mat og info - før avreise
Stiftelsen Tesfa - 2019
Organisasjonsnummer: 895 783 862

Kontaktperson:
Bjarte Tidemann Andersen
Øvre Bogenvei 29
3152 TOLVSRØD
Epost: styret(a)tesfa-hope.org
Tlf: 41 36 44 10
Tilbake til innholdet